DATA DRIVEN DIGITAL MARKETING EVENT

21 september 2023 - Leusden

PARTNERS

DATA DRIVEN DIGITAL MARKETING EVENT 2018

Online Marketing Club Nederland ‘Festina Lente’;
voor marketeers, door marketeers

Als ervaren marketeer wil je soms weten hoe collega’s bij andere bedrijven ‘online, social & mobile’ in hun marketing strategie inzetten. Dat is het uitgangspunt van de Online Marketing Club Nederland ‘Festina Lente’…

Marketeers lopen namelijk het risico snel achter de feiten aan te lopen door de snelle ontwikkelingen binnen het speelveld van online marketing. Door in contact te komen met ‘collega’ marketeers, krijgen ze actueel en soms vernieuwend inzicht in de ervaringen, mogelijkheden, problemen, leerpunten en ontwikkelingen die er zijn.

Dit draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de marketeers en hun bedrijven, maar ook aan de voortgang van het online marketing vakgebied. De focus ligt primair op cases die authentiek zijn en vanuit de praktijk; de sprekers zijn niet de gebruikelijke ‘broodsprekers’, trendwatchers, consultants en visionairs met hun veelal inspirerende, maar soms ook theoretische verhalen. Kortom, het zijn mensen uit de praktijk: de marketeer zelf!

Concreet:

Senior marketeers (Marketing Director/Manager), die online marketing op strategisch of tactisch niveau willen inzetten. Enerzijds marketeers die er relatief weinig van weten. Anderzijds marketeers die zelf innovatief en creatief zijn, maar dus willen weten hoe het bij andere bedrijven is geregeld en daarover met elkaar in gesprek willen gaan.

INTERESSE?

PROGRAMMA